Asennus ja kunnossapito

Teollisuuden asennus- ja huoltotyöt vaativat vahvaa kokemusta.


Tutustu case-esimerkkiin
 

Asennus- ja kunnossapitotöitä teollisuudelle kaikessa laajuudessa

Asentajiemme ja huoltomiestemme vahva kokemus auttaa myös yllättävissä tilanteissa. Kohteita voivat olla niin sahat, sellutehtaat, kemian- ja energialaitokset kuin kaivoksetkin.

 

Eri teollisuuden aloilla on omat erityispiirteensä, jotka on otettava asennus- ja huoltotöissä huomioon. Esimerkiksi kemianlaitoksilla käytetään tyypillisesti ruostumattomia teräksiä kohteissa, joissa on ankarammat korroosio-olosuhteet. Laitoksissa saatetaan myös käyttää vaarallisia aineita, jotka on otettava työturvallisuudessa huomioon.

 

Asentajatkin ottavat osaa suunnitteluun

 

Asentajat pääsevät jo suunnitteluvaiheessa esittämään toiveita koskien asennusta, kun suunnittelemme tuotteen itse.

 

Kokonaistoimituksissa projekti säilyy omissa käsissä ja konepajan kaikille osa-alueille riittää tekemistä. Laajemmat kokonaisuudet, jotka on tehty alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, ovat myös selkeimpiä asennettavia.

Asennamme myös valmiita laitteistoja, putkistoja ja rakenteita

Omien toteutusten lisäksi asennamme esimerkiksi laitteistoja, putkistoja ja teräsrakenteita, joiden osat ovat asiakkaalla jo valmiina.

 

Tällöin työ alkaa kartoituksella asiakkaan tiloissa. Kartoituksen perusteella määritellään kokemukseltaan työhön sopivimmat asentajat ja työn aikataulutus.

 

Asennustöissä otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet sekä sallitut standardit ja määräykset.

 

Seisakkihuoltoihin valmistaudutaan hyvin etukäteen

 

Seisakkihuollot ovat tyypillisesti tiedossa hyvissä ajoin etukäteen. Niihin valmistaudutaan varaamalla valmiiksi esimerkiksi varaosat ja tarvikkeet, joita kyseisessä kohteessa tullaan tarvitsemaan.

 

Ennen seisakkihuoltoa käymme kuvaamassa kohteen ja suunnittelemme huoltotöitä etukäteen asiakkaan kanssa. Olemme saaneet positiivista palautetta asennusten ja huoltojen onnistumisesta. Täytämme asiakkaidemme toiveet yllättävissäkin tilanteissa.

 

Muita huoltotöitä teemme samalla laajuudella kuin asennuksiakin, mutta usein kiireisemmällä aikataululla. Asiakas on saattanut huomata jonkin laitteen vioittuneen, ja se on saatava mahdollisimman pian takaisin käyttöön, jotta tuotantokatkokset saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä. Hyvä esimerkki näistä ovat vaihdelaatikoiden huollot.

Simetek Works Oy

Jukolantie 11
71800 Siilinjärvi
simetek@simetek.com
etunimi.sukunimi@simetek.com
Ota yhteyttä-ikoni

Ota yhtettä!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin vastaamme sinulle pian!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.