Tuotteet

Tuotevalikoimamme rakentuu kokonaistoimituksista yksittäisiin tuotteisiin.
Referenssit

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tuotteita tarpeidenne mukaan

Toteutamme useille teollisuudenaloille muun muassa kuljettimia, teräsrakenteita, putkistoja, siiloja ja säiliöitä sekä panssari- ja kulutusteräksestä valmistettuja tuotteita.

 

Erikoisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset laitetoimitukset. Meiltä voi tilata myös laitteen kunnossapidon ja mahdollisten varaosien valmistuksen. Lisäksi teemme protosuunnittelua ja -valmistusta sekä tuotekehitystä. Lue lisää suunnittelupalveluistamme.

 

Kuljettimet

Suunnittelemme ja valmistamme kuljettimia useisiin eri käyttötarkoituksiin.

 

Kuljettimet soveltuvat erilaisten materiaalien siirtämiseen, syöttämiseen, annosteluun, sekoittamiseen, murskaamiseen tai hajottamiseen. Valikoimamme kattaa hihnakuljettimet, veto- ja taittorummut, kolakuljettimet, ruuvit ja elevaattorit. 

 

Teräsrakenteet

Teräsrakenteillemme on myönnetty CE-merkintäoikeus. Valmistamme teräksestä muun muassa hoitotasoja, hallirunkoja ja teräsrunkoja.

 

Hyödynnämme teräsrakenteiden suunnittelussa laserkeilausta silloin, kun rakenteita suunnitellaan vanhojen rakenteiden sekaan, tehdasrakennuksen piirustukset puuttuvat tai niihin on tehty muutoksia jälkikäteen.

 

Teollisuusputkistot

Toimitamme teollisuusputkistoja tarpeidenne mukaan.

 

Siilot ja säiliöt

Olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme materiaalivarastojen, kuten siilojen ja säiliöiden, sekä varastoille johtavien kuljettimien suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

Lisäksi vahvistamme tarvittaessa siilojen ja säiliöiden rakenteita kulutuslevyillä sekä lyijy– ja kovapinnoitushitsauksella.

 

Panssari- ja kulutusteräkset

Käytämme panssari- ja kulutusteräksiä kohteissa, joissa esiintyy voimakasta kulumista.

 

Esimerkkejä kohteista ovat sekoittajat, säiliöt ja purkusuppilot.

Simetek Works Oy

Jukolantie 11
71800 Siilinjärvi
simetek@simetek.com
etunimi.sukunimi@simetek.com
Ota yhteyttä-ikoni

Ota yhtettä!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin vastaamme sinulle pian!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.