Palvelut

Joustavien ja yksilöllisten palveluiden avulla takaamme, että asiakkaamme tuotantoprosessi sujuu luotettavasti.


Referenssit

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua

Toimitettavat tuotteet voivat olla esimerkiksi hoitotasoja, säiliöitä, kantavia teräsrakenteita, koneikoita, materiaalinkuljetusjärjestelmiä tai pienempiä laitteita.

 

Erikoisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset laitetoimitukset. Tyypillinen asiakastyömme käynnistyy siten, että käymme asiakkaan luona mittaamassa tilan, jonka jälkeen suunnittelemme tilaan koneikon asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnitelman hyväksytyksen jälkeen teemme lujuustarkastuksen, valmistamme laitteen ja asennamme sen. Meiltä voi tilata myös laitteen kunnossapidon ja mahdollisten varaosien valmistuksen. Lisäksi teemme protosuunnittelua ja -valmistusta sekä tuotekehitystä. Lue lisää suunnittelupalveluistamme.

 

Suunnittelu ja laserkeilaus

Tarjoamme tuotteiden suunnittelu- ja valmistuspalvelut saman katon alta, yhteistyö eri yksiköiden välillä on saumatonta.

 

Pystymme toteuttamaan mekaniikkasuunnittelua laaja-alaisesti eri tarpeisiin: pienestä tuotteesta suuriin kokonaisuuksiin. Jos asiakas tarvitsee vanhaan tilaan uuden koneen, käytämme mittaukseen laserkeilausta. FARO Focus 3D X 130 -laserkeilauslaitteen avulla tilasta luodaan digitaalinen malli, jonka pohjalta pystymme luomaan 3D-mallin ja sommittelemaan koneen paikalleen.

 

Tutustu tarkemmin:

 

Konepajapalvelut

Konepajatuotteita muutamasta grammasta kymmeniin tuhansiin kiloihin.

 

Toimitamme konepajatuotteita pienistä yksittäisistä kappaleista suuriin massiivisiin teräsrakenteisiin. Lisäksi valmistamme vaativia tuotantolaitteita.

Valmistamme suunnitelmien mukaiset tuotteet toimiviksi koneiksi ja laitteiksi. Lisäksi toimitamme teräsrakenteita ja teemme prosessilaitteiden kunnostusta.

 

Konepajapalveluitamme ovat:

 

Asennus ja kunnossapito

Asennus- ja kunnossapitopalveluidemme toimialueena on koko Suomi. Pääkohteita ovat kaivos-, kemian-, puunjalostus-, sellu- ja energiateollisuus koko Suomen alueella. Tarjoamme lisäksi palveluita myös pienemmille toimijoille.

 

Teemme seisokkihuoltoja, putkisto- ja pumppuasennuksia, laserlinjauksia, vaihteistojen irrotuksia ja asennuksia, hälytyshuoltoja, kuljetinhuoltoja ja murskanhuoltoja. Seisokkihuolloilla pyrimme varmistamaan asiakkaan keskeytyksettömän työnkulun, oli sitten kyseessä tehdas, lämpövoimala tai prosessiteollisuuden yritys.

 

Yksittäisen asentajan tai huoltomiehen palveluiden lisäksi kuuluvat tarjoamamme työnjohdon palvelut kiinteänä osana toimeksiantoon.

Simetek Works Oy

Jukolantie 11
71800 Siilinjärvi, Finland
simetek@simetek.com
etunimi.sukunimi@simetek.com
Ota yhteyttä-ikoni

Ota yhtettä!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin vastaamme sinulle pian!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.