Avaimet käteen -palvelut

Jätä laitteen suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöönotto huoleksemme.


Tutustu case-esimerkkiin
 

Avaimet käteen -palvelut

Toteutamme teollisuuden laitetoimitukset toiveidenne mukaan avaimet käteen -periaatteella: mittaamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme.

 

Olemme toteuttaneet prosessiteollisuudelle lukuisia avaimet käteen -toteutuksia, kuten materiaalinsiirtolaitteita, säiliöitä, hoitotasoja ja -siltoja. Muita tyypillisiä asiakkaitamme ovat kaivos- ja puunjalostusteollisuus, lämpö- ja energialaitokset, kone- ja laitevalmistajat sekä rakennusliikkeet ja yksityiset yritykset.

 

Tutustu alla oleviin kuvauksiin toteuttamistamme projekteista.

 

Välisakeuttimen reunakiskot Elementiksen tehtaalle

 

Toteutimme uudet reunakiskot ja vetovaunun talkin välisakeuttimeen Elementis Mineralsin Outokummun talkkitehtaalle.

 

Yhteistyö alkoi loppukesästä 2020, kun Elementiksen Outokummun tehtaalla ilmeni tarve uusia välisakeuttimen reunakiskot ja vetovaunu, jotka olivat jo käyttöikänsä lopussa. Laatimamme esisuunnittelun pohjalta käynnistyi uusien kiskojen valmistus ja laadittiin asennussuunnitelma projektin toteuttamiseksi.

Yaran kaivosalueen suurimman kuljettimen modernisointi

 

Yaran Siilinjärven kaivoksen 1970-luvun lopulla käyttöönotettu KA1160-kuljetin vaati uudistusta, siinä oli vielä käytössä alkuperäiset vetopään vaihteistot ja voimansiirto.

 

 

Toteutimme modernisointiprojektin mekaniikkasuunnittelusta asennukseen. KA1160 kuljettaa murskattua kiveä karamurskaimelta päiväsiiloon, josta se siirtyy kuljettimella hienomurskaamoon.

Junavaunun vetolaite Kratonin tehtaalle

 

Suunnittelimme, valmistimme ja asensimme junavaunun vetolaitteen Kraton Chemical Oy:n Oulun tehtaalle. Lisäksi kokonaistoimitukseen kuuluivat sähköautomaatio- ja maanrakennustyöt.

 

Suunnittelimme ja valmistimme veto- eli vinssikoneikon sekä sen teräsrakenteet, kuten vetovaijerin rummut, apuvaunun ja vaijeriradan. Lisäksi valmistimme koneikon ympärille suojakatoksen. Kokonaisuuteen kuului myös maanrakennustöiden ja valutöiden suunnittelu sekä vinssin paikan mitoitus.

 

Junavaunujen purkuasema Mussalon satamaan

 

Valmistamamme junavaunujen purkuasema mahdollistaa Rauanheimon kuljettaman tavaravirran käsittelyn Kotkan Mussalon satamassa. Asema on osa mittavia investointeja, jotka tähtäävät voimakkaaseen liikenteen lisäämiseen satamassa.

 

Vastasimme kokonaisuuden mekaniikkasuunnittelusta, teräsrakenteiden valmistuksesta ja laitteiston asennuksesta. Lisäksi valmistimme ja asensimme katoksen laitteistojen suojaksi.

Simetek Works Oy

Jukolantie 11
71800 Siilinjärvi
simetek@simetek.com
etunimi.sukunimi@simetek.com
Ota yhteyttä-ikoni

Ota yhtettä!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin vastaamme sinulle pian!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.