Teräsrakenteet

Teräsrakenteillemme on myönnetty CE-merkintäoikeus.
Lue lisää
 

Hoitotasot

Hoitotasojen avulla varmistetaan turvallinen pääsy teollisuuden laitteiden luokse.

 

Toimitamme hoitotasoratkaisut aina asiakkaan toiveiden ja standardien, kohteen erityispiirteiden sekä valittujen materiaalien mukaan. Hoitotasoja voidaan valmistaa useista eri materiaaleista.

 

Hoitotasot on tilattavissa avaimet käteen -palveluna, jolloin mittaamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kokonaisuuden tarpeidenne mukaan.

 

 

Hallirungot

 

Hallirungot voivat toimia laitteiden ja tuotantotilojen väliaikaisina tai pysyvinä katoksina sekä hallin seinien rakennuselementteinä.

 

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme hallirungot toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

 

Suunnittelimme ja valmistimme avaimet käteen -toteutuksena katoksen Oy Rauanheimo Ab:n junavaunujen purkulaitteistojen suojaksi Mussalon satamaan. Paikan päällä katos pellitettiin sekä valaistus ja sähköt lisättiin.

 

Teräsrungot

Valmistamamme teräsrungot voivat olla esimerkiksi kuljettimien, hoitotasojen tai hallien runkoja. 

 

Materiaaleina teräsrungoissa käytetään tyypillisesti mustaa terästä, ruostumatonta HST-terästä, haponkestävää terästä, korroosia kestävää terästä, kulutusterästä sekä rakenneterästä.

 

Hyödynnämme teräsrunkojen suunnittelussa laserkeilausta silloin, kun runkoja suunnitellaan vanhojen rakenteiden sekaan, tehdasrakennuksen piirustukset puuttuvat tai niihin on tehty muutoksia jälkikäteen.

 

Simetek Works Oy

Jukolantie 11
71800 Siilinjärvi
simetek@simetek.com
etunimi.sukunimi@simetek.com
Ota yhteyttä-ikoni

Ota yhtettä!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin vastaamme sinulle pian!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.