Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit

Tänä vuonna juhlimme Simetekin 30-vuotista taivalta!

1.2.2024

Simetek on muutettu osakeyhtiöksi joulukuussa 1994, vaikka toiminta alkoikin jo vuotta aiemmin toiminimellä. Yhtiön perustaja Kari Roivainen muistaa tehneensä kyseisenä vuonna paljon hommia ja vieneensä vuoden lopulla kuitit tehdyistä töistä silloiseen tilitoimistoon, Siilin Laskentaan. Kirjanpitäjä, yrittäjä Sirkka Pirskanen oli tokaissut kansiot nähtyään, että nyt äkkiä muutat yrityksen osakeyhtiöksi. Siitä sai alkunsa Simetek Works Oy:n taival. Sirkka Pirskanen oli myös hyvä mentori talousasioissa.

– Häneltä sain siellä käydessäni hyviä neuvoja ja oppeja talousasioihin, Roivainen muistelee.

Tutustu aiempaan historiajuttuun täällä: https://simetek.com/2022/04/11/simetek-on-kasvanut-tasaisesti-vuosien-varrella/