Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit
Hammel-murskaimen huolto.

Hammel-murskaimen huolto

2.7.2021

Simetek sai huollettavakseen Hammel-murskaimen, jota käytetään rakennus- ja saneerausjätteen murskaamiseen. Vastaavia murskaimia käytetään myös kiviaineksen murskaamiseen.

Huoltoasentaja Ringo Markkanen Simetekiltä kertoo, että aluksi kyseisen murskaimen vaihdelaatikko purettiin ja vauriot kartoitettiin. Vaurioiden todettiin olevan niin massiiviset, että oli kustannustehokkaampaa asentaa uusi, vahvistettu vaihdelaatikko.

”Toki jos murskaimesta on vioittunut vain yksittäisiä osia, vaihdamme vain ne”, Markkanen kertoo.

Murskaimissa on tyypillisesti telat alla, jotta niiden paikkaa pystyy muuttamaan helposti ja nopeasti työkohteessa. Liikuteltavuudesta on etua myös laitetta huollettaessa. Tällöin laitteen voi kuljettaa lavetin kyydillä huoltoon mistä päin Suomea tahansa.

”Telallisen murskan voi huoltaa sisällä konepajassa, eikä sille tarvitse tehdä kentällä mitään. Myös asiakas välttyy vaihdelaatikon irrottamisen vaivalta”, Markkanen summaa.

Huolto kestää yhdestä päivästä noin kuukauteen, riippuen tarvittavien osien saatavuudesta. Perushuolto ja öljynvaihto onnistuu hyvinkin nopeasti. Markkanen kiittelee, että murskaimen huoltoa tarvitsevat asiakkaat ovat löytäneet Simetekin hyvin.