Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit
Simetekin konepaja Aki Karvonen.

Asiantuntijamme esittäytyvät: Aki Karvonen, tuotantopäällikkö

4.6.2021

Aki Karvonen toivoo työltään haasteita ja mahdollisuutta kehittyä

Aki Karvonen on vastannut Simetekin konepajatuotannosta nyt kolmen vuoden ajan. Lisäksi hän tekee tarjous- ja myyntityötä sekä hoitaa projekteja.

”Minun vastuullani on myös hitsauskoordinointi. Käytännössä se tarkoittaa, että katson kaikkien hitsaukseen liittyvien asioiden perään. Huolehdin, että hitsaajilla on hitsaamisessa vaadittava pätevöinti ja työhön soveltuvat hitsausohjeet”, Karvonen kuvailee erityisvastuualuettaan.

Mieleisimpiä projekteja Simetekillä ovat Karvoselle olleet vaativat monivaiheiset projektit, joihin on liittynyt uuden oppimista. Ne ovat haastavia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä.

”Olen saanut olla täällä mukana monissa kiinnostavissa projekteissa. Pienenkin kappaleen valmistus voi olla hyvin mielenkiintoista ja haastavaa – ja ison kappaleen valmistus puolestaan hyvin yksinkertaista.”

Karvonen on koulutukseltaan diplomi-insinööri, lisäksi hänellä on myös kansainvälinen hitsausinsinööritutkinto (IWE). Aiempi työ Andritz Oy:llä vei häntä työreissuille ympäri maapalloa. Karvonen teki Andritzilla voimalaitosten kunnostus- ja modernisointihankkeiden myynti- ja tarjoustyötä, toimi projektipäällikkönä ja työskenteli asennustyömailla. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluivat myös hitsauskoordinoijan tehtävät.

Simetekillä viihtymisestä kysyttäessä Karvonen vastaa, että viihdytty on ja työkaverit ovat mukavia!