Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit
Simetekin konepaja Ville Kinnunen.

Asiantuntijamme esittäytyvät: projektipäällikkö Ville Kinnunen

24.6.2020

”Haasteet ratkotaan Simetekillä yhteistyössä” 

Projektipäällikkö Ville Kinnusen vastuulla on Simetekillä projektitöiden lisäksi asennustyönjohto. Asennustöistä Ville on kerryttänyt kokemusta myös edellisellä työnantajallaan Yara Suomi Oy:llä, josta hän siirtyi Simetekille alkuvuodesta 2017.

Villen työnkuvaan kuuluu monipuolisesti töitä asennuspuolen työnjohdosta projektien läpi vetämiseen yleensäkin. Työnkuvaan kuuluu myös raaka-aine- ja materiaalihankintoja sekä yleistä asioiden aikataulutusta ja järjestelyä. Ville kertoo lisäksi toimivansa suunnittelun apuna niiltä osin kuin pystyy.

”Kuvien piirtämiseen en osallistu, mutta jos tulee joitain ideoita suunnitelmien toteutukseen liittyen, niin pystyn auttamaan, sekä tarjoamaan mahdollisesti vaihtoehtoisia ratkaisuita.”

Villen erityisvastuualueeseen kuuluu lisäksi keikkatöiden valvonta. Mieleisimmiksi projekteikseen Simetekillä hän nimeää isommat toimeksiannot, joita on saanut olla alusta loppuun asti hoitamassa. Kiinnostavinta hänen mielestään on, kun pääsee tekemään uutta.

Erityisen haastavia projekteista ei voi mainita yhtä yksittäistä, mutta äkilliset aikataulujen tai suunnitelmien muutokset aiheuttavat välillä haasteita, etenkin jos niihin pitää reagoida paikan päällä saman tien. Eteen tulleita ongelmatilanteita ratkotaan Simetekillä yhteistyössä.

”Jos ongelma on esimerkiksi raudasta kiinni eli vaikka joku osa ei käy johonkin, niin suunnittelupuolen kanssa katsotaan mikä on mennyt vikaan ja miten saadaan homma korjattua. Sitten konepajan puolella valmistetaan käypäinen osa ja asennuspuolella asennellaan se paikalleen. Haasteista selvitään yhteistyöllä”, Ville kertoo.

Vapaa-ajallaan Ville ulkoilee perheen ja koiran kanssa sekä puuhastelee mökillä. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta sekä berninpaimenkoira.