Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit
Mussalon sataman junavaunujen purkulaitteiston asennus.

Mussalon sataman työmaalla on edetty asennusvaiheeseen

15.5.2020

 

Oy Rauanheimo Ab:n junavaunujen purkulaitteistojen valmistus on edennyt asennusvaiheeseen Mussalon satamassa. Viimeisen kahden viikon aikana asensimme kaksi elevaattoria, kaksi hihnakuljetinta, junavaunun purkusuppilon ja junaradan kannatusteräkset. Lisäksi irrotimme vanhan purkusuppilon vanhasta kuljettimesta ja käänsimme vanhan kuljettimen uuteen sijoituspaikkaan.

”Asennustyöt ovat edenneet hyvin, isompia ongelmia ei ole tullut vastaan ja laitteisto on istunut paikalleen. Asiakas on myös ollut tyytyväinen lopputulokseen ja työturvallisuusasiat ovat olleet säännösten mukaisesti hyvällä mallilla”, suunnittelupäällikkö Pasi Knuuttila.

Asennustyöt jatkuvat Mussalon satamassa hoitotasojen ja tiivistyksen parissa. Seuraavien kahden viikon aikana tulemme asemoimaan myös hihnakuljettimen elevaattorin.