Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit

Simetek Works Oy laajentaa toimintaansa

28.6.2016

Simetek Works Oy on laajentanut toimitilojaan vuoden 2014 aikana 2700m2:llä. Toimitilojen laajennus tuli ajankohtaiseksi, sillä haluamme tarjota entistä kokonaisvaltaisempia palveluita asiakkaillemme joihin vanhat tilat eivät riittäneet, kertoo Toimitusjohtaja Kari Roivainen. ”Uudet tilat lisäävät hitsauskapasiteettia sekä mahdollistavat suurien ja raskaiden kokoonpanojen valmistuksen aina loppuasiakkaalle asti. Uusia tiloja on jo osittain otettu käyttöön ja loputkin ovat tuotantokäytössä vuoden loppuun mennessä”, tähdentää Roivainen.

Simetek Works Oy on investoinut myös koneisiin. Näistä suurimpana on TOS WNH 13.8 CNC avarruskone joka mahdollistaa suurien ja raskaiden kappaleiden koneistamisen. ”Käyttöönotto koneelle on vuoden 2015 alkupuolella”, kertoo Roivainen.