Uutiset

Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja
viimeisiin kuulumisiimme!
Referenssit
Mussalon junapurkulaitteiston katos.

Mussalon sataman junavaunujen rakennusprojekti sujui suunnitelmien mukaan

28.9.2020

Asiakkaamme Oy Rauanheimo Ab on kasvattanut toimintaansa HaminaKotkan satamaan kuuluvassa Mussalon satamanosassa. Valmistimme ja asensimme projektiin liittyvän junavaunujen purkuaseman. Lue Rauanheimon uutinen aiheesta: https://www.rauanheimo.com/2020/09/28/rauanheimo-ottaa-kayttoon-uuden-purkuterminaalin-mussalossa-syksylla/

”Uuden purkuaseman rakennusprojektin suunnittelu alkoi keväällä 2019 ja rakennustyöt alkoivat marraskuussa 2019. Rakennustyö vastaanotettiin heinäkuussa 2020.

– Itse rakennusprojekti sujui todella hienosti ja suunnitelmien mukaan. Ongelmia ei ollut missään vaiheessa, ja se onnistuttiin toteuttamaan ennalta laaditun aikataulun ja budjetin puitteissa, kertoo Rauanheimon Etelä-Suomen aluejohtaja Niko Orpana.”